Katero ležeče kolo izbrati zase? Najpomembnejše je kolesa dejansko preizkusiti. Lahko se zgodi, da si boste na spletu ogledali eno, v živo vam bo pa najbolj ustrezalo povsem drugo. Teorija je namreč eno, praksa pa drugo. Sem že imel primere, ki so prišli z namenom nabaviti dvokolo, pa so celo pristali na triciklu. Pa tudi – predvsem med nežnejšim spolom, ki sploh niso hotele nič preizkusiti, zdaj pa vse vozijo tricikle 🙂

Zato vabljeni v Bistrico ob Dravi na testno vožnjo. Organizirajte si kratek izlet v te naše lepe kraje. Slovenija je majhna in lepa in vsekakor jo premalo poznamo. Ponujam vam tudi brezplačno možnost prenočitve, če bi prišli s kolesom oz vas poberem na železniški postaji, če boste prišli z vlakom.

Seznam bolj popularnih koles v ponudbi najdete spodaj. Za kolesa, ki jih ni na seznamu, me pokličite ali mi pošljite sporočilo. Vse je namreč nemogoče zajeti, je pa velika verjetnost, da kolo, ki vas zanima poznam in vam lahko pomagam z nasveti oz. vam po želji kolo tudi dobavim.