Cenovno najugodnejši zložljiv ležeč tricikel. Preizkušen je bil tudi na daljših potovanjih. Celo po izredno slabem terenu na Islandiji ;). Vsekakor odlična izbira za plitkejši žep. Z nižjo ceno se ne žrtvuje kvaliteta, zgolj možnosti za vzmetenje ni na tem modelu, kar pa pri počasnejših potepanjih niti ni pomembno.

T-Tris je zložljiv tricikel izdelan na osnovi zelo popularnega tricikla ECOtrike. Kljub zložljivemu okvirju so pri Azubu želeli obdržati vse prednosti, kot je togi okvir, majhen obračalni krog, povsem prilagodljiv sedež z IPS sistemom in seveda ugodno ceno. Z zložljivim sistemom F2F (That Fold Flat) jim je to tudi uspelo.

T-tris je v zloženem stanju res kompakten in ga je preprosto naložiti v avto, vzeti zraven na javni prevoz ali v stanovanje. Zlaganje kolesa je preprosto, ne zahteva dvigovanja ali obračanja kolesa in ga res lahko zloži vsakdo. Pri Azubu menijo, da sam čas zlaganja (ali gre za 10 ali 30sekund) ni tako pomemben, kot vozne karakteristike, praktičnost in prijaznost do uporabnika.

zložen tricikel Azub T-tris

Oprema

 

tehnični podatki
krmiljenje indirektno
okvir alu
zadnja vilica nevzmetena
vari TIG metoda
sedež alu z mrežastim sediščem | kompozitni | karbonski
naklon sedeža 20-50°
prilagodljivost sedeža po dolžini 180mm | naklon 30°
prilagodljivost okvirja po dolžini 200mm
kolesa 3x 406mm (20”)
medosna razdalja 107cm
širina kolesnic 76cm
skupna širina 83cm
skupna višina min 76cm
višina sedišča 31cm
višina gonilne osi 38cm
teža 17kg
barva standardna Azub barvna paleta
maksimalna obremenitev 125kg

 

Za nadgradnjo z elektromotorjem Bafang 350W priporočam različico z DualDrive3 menjalnikom. Azub pa s tricikli ponuja BionX elektro pogone. Vsi tricikli so nadgradljivi z električnim pogonom.

V Bistrici ob Dravi imam za brezplačen preizkus na razpolago tricikel Azub T-tris. Pokličite za termin na 040 428 540. Vabljeni!