HR: Za Hrvatski ovdje…

SI: Vsak kolesar, ki se je kdajkoli želel podati na potep s kolesom, je zagotovo že slišal za torbe Ortlieb. Nekdaj je veljajo, če se podajate v res mokre kraje, so to praktično edine torbe, v katerih bodo vaše stvari ostale suhe. Zagotovo pa ste doživeli šok ob pogledu na ceno. Kvaliteta seveda stane, ampak ali je potrebno za kvalitetne torbe res plačati tudi blagovno znamko?

torbe Crosso v spletni trgovini

Predstavljam vam ponudbo kolesarskih torb poljskega podjetja Crosso:

Cesta ni zmeraj gladka in na poti prav tako nismo zmeraj obsijani s soncem. Crosso torbe so izdelane za najzahtevnejše poti in najhujše nalive. Še posebej boste to cenili, ko boste zvečer počivali v suhi spalni vreči po nadvse napornem dnevu…

logotip udobno po svetu

Vzdržljivost nad vsem

Brez kompromisov glede vzdržljivosti! Kot svetovno najbolj priznani proizvajalec potovalnih torb, tudi Crosso uporablja blago Cordura kot osnovo za njihove izdelke. Tudi vse ostale komponente kolesarskih torb (sponke, plastična podloga,…) so iz najbolj kvalitetnih materialov odpornih na tresljaje, obremenitve, UV svetlobo. Odbojne ploskve ne izgubijo svojih lastnosti zaradi izpostavljenosti vremenskim vplivom. Naredijo vse, da CROSSO torbe služijo uporabniku skozi številne fascinantne odprave.

Zgolj v praksi preizkušene rešitve

Naši kupci niso poskusni zajčki! Vsak izdelek je bil skrbno preizkušen. Preizkusili in in uničili so veliko prototipov za odpravo pomankljivosti. Lahko ste prepričani, da boste prejeli brezhiben in vzdržljiv izdelek. Vsi izdelki so izpopolnjeni do zadnje podrobnosti s pomočjo večletnih izkušenj svetovnih popotnikov in njihovih pripomb skozi leta. Na CROSSO torbah ne boste našli neuporabnih trakov, odvečnih žepov, nezanesljivih zadrg.

Brez pribitka za blagovno znamko

Če ste mislili, da mora biti odlična kolesarska oprema cenovno nedostopna, potem je čas, da spremenite svoje mišljenje. Crosso si je zadal za cilj, ponuditi profesionalne izdelke in zaračunati zgolj materiale ter delo, ne svojega imena…

želim naročiti torbe Crosso

Tehnične lastnostni kolesarskih torb Crosso

Lastnosti kolesarskih torb Crosso, ki jih je vredno izpostaviti:

  • vodotesne iz materiala Cordura z lepljenimi šivi (Expert linija)
  • 100% vodotesne iz materiala Plastel 620 z varjenimi šivi (Dry linija)
  • odsevne površine vidne na 600m
  • enostaven in zanesljiv način pritrjevanja na prtljažnik
  • modularna zasnova – dodajanje žepov po potrebi (Expert linija)
  • preprosto in zanesljivo Twist zapiranje s prilagoditvijo volumna
  • garancija 2 leti

Material Plastel 620 uporabljen v liniji Dry, je sicer manj odporen na mehanske poškodbe, ga je pa zaradi gladke površine, lažje čistiti. Zadnja stran vseh torb (obrnjena proti kolesu) pa je ojačana s 3mm debelo ploščo iz polipropilena in zaprta z materialom Securo 680.

Vse torbe in vreče Dry, se zapiranjo brez zadrg, z vihanjem gornjega dela torbe/vreče. Na tak način lahko prilagajate tudi volumen torbe, hkrati pa je vaša vsebina zaščitena pred vdorom vode in prahu.

Naprej na program kolesarskih torb DRY

Vodotesne vreče Crosso

Crosso vodotesne vrece

Vodotesne vreče iz linije Dry (z volumnom od 10 do 80l) so primerne tudi za na čoln, kajak, ladjo,… Torej za mokre razmere na morju ali sladkih vodah. Pa naj gre za šport ali počitnice v poletnih mesecih. Za preprečitev dotekanja vode v torbo, je potrebno odpiralni del zaviti vsaj 4krat. Vsebina v vreči bo tako zagotovo ostala suha, tudi če vam vreča pade v vodo. Vreče so zaradi svojih dobrih lastnosti, znašle na seznamu priporočene opreme kajakašev v Novi Zelandiji.

Za osebne dokumente, denar, mobilni telefon imajo pri podjetju Crosso posebno torbico Mini Bag, ki je pravzaprav obvezna oprema vsakega pohodnika, popotnika, pomorščaka,… Potem je tukaj še torba za prenosni računalnik, naramnice za vrečo Expert, ki se tako prelevi v nahrbtnik,…

Oglejte si program vodotesnih vreč Crosso

Povratne informacije kupcev

Jure A. (avgust 2012): “Prepotoval s kajakom v treh tednih 600km po Jadranu. Komore v kajaku so bile vse prej kot vodotesne. Med drugim sem v komorah prevažal suho opremo tudi v dveh 20l vrečah Crosso. Kvaliteta vreč je presegla moja pričakovanja.”

Rudi T. (julij 2012): “Sva se ravno vrnila z desetdnevnega potepanja z najinimi tricikli po Avstriji in Nemčiji. Torbe Crosso so se odlično obnesle, saj sva potovala tudi v dežju. Predvsem so pa zelo prostorne (bilo je dovolj prostora čeprav sva, kot vedno, vzela preveč s seboj) in zelo praktične.”

Nenad J. (marec 2012): “Postovani Peter, konacno sam preuzeo svoje bisage koje sam kupio od vas, i mogu vam reci da su mnogo kvalitetnije nego sto sam ocekivao… :))))”

Vlado V. (junij 2014): “Evo samo da javim bisage su odlične i stvarno su izdrživlje i nepromočive.Na putu su cijelo vrijeme bile pretovarene toliko da je bicikl sa bisagama bio težak više od 60 kilograma. Društvo sa kojim se vozim je isto oduševljeno bisagama pa jedan kolega hoče kupiti ali bi naručio poštom pa dali mi možeš poslati mejl koji je postupak oko uplate i naruđbe…”