Azub TRIcon je trenutno najboljši potovalni tricikel na trgu. Nihče drug ne ponuja tako obsežnih možnosti za prtljago kot ravno Azub. Druga prednost AZUB koles je še izredna prilagodljivost pozicije sedeža IPS.

Že z razvojem prvega tricikla (EcoTrike) so pri Azubu vedeli, da bodo v prihodnje poskušali izdelati okvir, ki se bo zložil v najmanjši možen paket. Hkrati pa bo imel vzmeteno zadnjo vilico in dobre vozne lastnosti. In tako vam lahko predstavimo AZUB TRIcon. Povsem unikatni tricikel, ki bo definitivno pritegnil vašo pozornost.

Z uporabo novega F2F (Fold-to-Flat) sistema in dodatno zložljivo zadnjo vilico, jim je resnično uspelo izdelati tricikel, ki se zloži v najmanjši možen paket. Brez težav lahko odstranite tudi prednji kolesi in blatnike. Vse to v manj kot treh minutah! A zgolj, če greste na potovanje in je potrebno kolo vzeti na letalo,… Za prevoz v avtu, ga zgolj prepognite in že ste pripravljeni na potep.

Za zadnjo vzmeteno vilico so izbrali klasično vzmetenje, kar ponuja široko paleto standardnih elementov za dosego optimalnega udobja. Izbirate lahko med oljno vzmetnimi elementi ali višji cenovni razred z olje/zrak kombinacijo. Izibra pravega vzmetenja je pomembna tako za udobje, kot za optimalni prenos moči na pogonsko kolo. Pri tem je pomembna tudi pozicija koleščka za vodenje verige, ki so ga po obsežnem testiranju namestili tako, da so min