Proizvajalec: Hase Bikes

Tricikel za vsakodnevno vožnjo po urbanem okolju. So izredno prilagodljivi tudi za gibalno ovirane. Zaradi visokega sediža in delta konstrukcije je sestopanje zelo enostavno.

Športen, fleksibilen, vsestranski… Uživali boste v odlični stabilnosti, obvladljivosti in natančnih zavojih z 9 stopenjskim menjalnikom. Na izbiro sta tudi interna menjalnika Shimano Nexus z 8. ali Rohloff s 14. internimi prestavami. Je kdo rekel, da se je za športno vožnjo potrebno odreči udobju?

Dolžina okvirja se izredno hitro prilagodi na velikost kolesarja (v okviru 350mm) in to brez krajšanja/podaljševanja verige! Če na hitro potrebujete parkirni prostor preprosto postavite Kettwiesel v pokončen položaj. Nastavek za parkiranje ščiti zadnjo luč pred poškodbo in omogoča hranjenje kolesa na izredno majhni površini.

tricikel za zabavo

Tricikel Hase Kettwisel ima izredno majhen obračalni krog. Praktično se lahko obrnete že na mestu. Zato je idealno ležeče kolo za vsakodnevne opravke v mestu. Sedež je dokaj visoko, kar omogoča enostavno vsedanje in vstajanje in dobro vidljivost v prometu. Zaradi nagnjenih zadnjih koles je kljub višini izredno stabilen v ovinkih, tako da vam tudi pri višjih hitrostih ne bo zmanjkalo tal.