Azub v teh zimskih mesecih ponuja 5% popusta na vsa ležeča kolesa v programu. Zakaj ne bi izkoristili priložnosti in se v novo leto zapeljali leže? 😉 Privoščite sebi in/ali svoji dragi/dragemu več udobja med kolesarjenjem in naročite ležeče kolo Azub.

Zagotavljam vam, da boste spoznali povsem drugačen svet. Vse boste nenadoma videli iz povsem drugega zornega kota. In namesto dragega poletnega dopusta v 2015 vam svetujem, da si splanirate kolesarsko potepanje z ležečim triciklom po državah bivše Jugloslavije. Boljšega darila si ne bi mogli pokloniti! Nekaj resnično za dušo in notranji mir.

No, tale rumen lepotec na gornji fotografiji že čaka na svojega novega lastnika, ki bo v letu 2015 spoznaval čare ležečega sveta in se zapletal v nepozabne dogodivščine kolesarskih popotnikov.

Pokličite me na (040) 428 540, da se dogovorimo za brezplačno testno vožnjo. Odločite se za kratek izlet na Štajerski konec in obenem obiščite še okrašeni Maribor. Zagotovo bo to nepozabno doživetje in pester zaljuček leta! Vabljeni.