Se želite znebiti avtomobila oz. njegovo uporabo zmanjšati na minimum?

Ste pomislili, da bi z električnim kolesom lahko nadomestili večino poti?

Zakaj električno kolo? Ker vam bo elektromotor pomagal premagovati klance brez napora. Po opravkih boste lahko skočili kar s kolesom. Brez potu in težav s parkiranjem. Brez plačevanja parkirnine, čakanja v zastojih,… Ne bo vam potrebno hoditi v fitnes, da bi se malo razgibali, ker boste aktivni že med potjo v službo in tomov ali po opravkih. Po lastnih izkušnjah lahko povem, da je to res nekaj za dušo in da čas na kolesu počasneje teče. Če se vam v avtomobilu zmeraj nekam mudi in ste nervozni, ker morate čakati v zastoju, potem je kolo vaša odrešitev.

In zakaj tricikel? Ker vam ne bo potrebno skrbeti za ravotežje. Bolj varni boste v prometu in vso pozornost boste lahko usmerili v okolico. S platnenim pokrivalom pa vam tudi dež ne bo mogel do živega. Pa tudi pozimi brezveterje precej pripomore k večjemu udobju med vožnjo. Velomobili so prava posebnost ležečega sveta!

Res je, da se praktično vsa ležeča kolesa lahko nadgradijo z električnim motorjem, ali je ta kot opcija pri naročilu novega, a Hase ima v programu dva tricikla namenjena prav kot nadomestilo avtomobila.

Vabljeni na testno vožnjo. Pokličite me na 040 428 540.

KMALU!!

Naročeno imam električno vozilo PODbike