V okviru promocije kolesarstva v Ljubljani, si te dni na Krakovskem nabrežju ob Ljubljanici lahko ogledate fotografsko razstavo “Odkrij Ljubljano s kolesom”. Med drugimi se je na plakatih znašel tudi Robert s svojim ležečim triciklom Hase Kettwiesel. Kettwiesel s svojo delta geometrijo ponuja višje sedišče, stabilnost v zavojih in izredno majhen obračalni krog, kar v mestu še kako prav pride. Robert prav uživa v potepih po Ljubljani v teh lepih jesenskih dneh. Zakaj se mu ne bi na treh kolesih pridružili tudi vi?

Hase ponuja celo paleto individualnih prilagoditev triciklov. Lahko služi tudi kot aktivna kolesarska prikolica. Po želji lahko sestavite verigo koles, da nikoli nihče ne bo ostal zadaj ali se izgubil. Ne glede na to, koliko triciklov boste vključi v verigo, bo poslednji v vrsti zmeraj sledil prvemu. Idealno za turistični ogled mesta ali družinski potep!

Kettwiesel-Evo-Shimano-Steps

Seveda ne manjka tudi možnost električnega pogona. Najnovejša različica ponuja Shimano Steps motor. Rešitev za vsakogar, ki želi s kolesom nadomestiti svoj avtomobil in priti v službo brez znojenja. Pa pokrivalo za dež za muhaste jesenske ali pomladne dni,… Prilagoditve za primer zdravstvenih težav ali gibalne oviranosti (prostata, težave z ravnotežjem, parapareza, hemiplegija, omejena gibljivost v kolenih, kolku,…)