Včeraj sem prejel novo pošiljko kolesarskih luči iz podjetja Busch&Müller in med drugim tudi dve novosti:

  • mikro dinamo svetilka LUMOTEC IQ2 Eyc T senso plus ter
  • mikro baterijska svetilka IXON Core z LiIon baterijo

EYC T

Obe dosežeta jakost osvetlitve 50Lux in sta res izredno majhni ter modernih linij. Prednost dinamo svetilke je seveda ta, da vam nikoli ne bo zmanjkalo baterij in dejansko je na trgu zmeraj več osnih različic dinama, ki tečejo povsem tiho in z minimalnim uporom.

Najkvalitetnejši proizvajalec osnih dinam je vsekakor SON nabendynamo. Izdelke tega podjetja lahko naročite pri meni na mail ali preko telefona (040) 428 540. SON dinamo boste najpogosteje srečali pri uporabnik koles, ki le-ta uporabljajo vsak dan, v vseh vremenskih razmerah za prevos v službo namesto avtomobila, ter pri kolesarjih na dolge razdalje, kot so breveti ali audaxi.

SON-osni dinamo

Glede na to, da je letos ponovno na sporedu najstarejši kolesarski dogodek Paris Brest Paris ali na kratko PBP, bo najbolj zagretim brevetašem kaj takšnega še kako prav prišlo. Na zalogi imam tudi druge Busch&Müller luči na baterije ter dinamo:

  • Ixon IQ Premium (80lux na 4 AA baterije)
  • Toplight Line senso vzvratna svetilka, ki se sama priže ko je to potrebno (1x AA baterija)
  • Lumotec IQ Cyo T Premium (80lux – za dinamo)
  • Toplight View brake plus vzvratna luč za dinamo

Če želite med potjo še napajati vašega Garmina ali kakšno drugo GPS napravo oz mobilni telefon, je lahko odlična izbira kolesarska svetilka Busch&Müller Lumotec IQ2 Luxos U z USB izhodom in jakostjo osvetlitve do 90luxov. Za vse dodatne informacije pokličite na 040 428 540. Z veseljem vam bom svetoval! Lahko pa obiščete tudi mojo spletno prodajalno v nastajanju.

Pa srečno na poti ne glede na vremenske razmere in čas v dnevu!